comandes a domicili can freixas tordera

Comandes a domicili

Comandes a domicili

Tu tries, nosaltres tho portem!

A Can Freixas t’oferim el servei de lliurament de comandes a domicili a les comarques del Maresme i la Selva.

Com fer-ho?

Només ens has d’enviar un email a comandes@canfreixas.com, enviant un missatge al nostre Facebook o bé trucant al telèfon 93 764 01 73, digue’ns el que vols i com ho vols preparat i nosaltres t’ho portem a casa.

L’entrega de la comanda es realitzarà únicament els dijous. El preu del servei per les comandes lliurades a Tordera és gratuït així com les d’un import superior de 50 euros per la resta de poblacions, les que siguin d’un import inferior tindran un cost de 5 euros per ports.

Encàrregs a la botiga

Si el que prefereixes és encarregar la teva comanda a la botiga, digue’ns quan ho vols passar a recollir i ho tindràs preparat estalviant-te el temps d’espera.

La preparació de la comanda es farà el mateix dia de l’entrega per garantir la qualitat dels productes.

Tallem i preparem la carn segons les teves necessitats, preparada per coure a la brasa, lligada i llesta per posar dins del forn, a porcions per coure a la cassola, primeta per arrebossar, porcions petites pels menuts de la casa, només ens has de dir com ho vols cuinar i nosaltres te la preparem, o si la vols per congelar te l’envasem al buit en les porcions que ens indiquis.

També preparem farcits per encàrrec del què més t’agradi, cuixetes de pollastre farcides amb bacon i formatge o amb prunes, pinyons i carn de botifarra, o amb pebrot, bacon i formatge de cabra… tenim moltes possibilitats de fer el farcit que més t’agradi, amb pollastre, vedella, porc o xai.