esca
Carnisseria Can Freixas
  • Comandes a domicili

FORMATGES

CAN XICOY

Can Xicoy són en Ferran i l’Adrià Altés Espiell. Dos germans molt units, sensibles i valents, que arribat el moment, decideixen unir esforços per dissenyar un projecte de vida, respectuós i ambiciós per caminar-ho junts. A Can Xicoy tenen veritables arrels a la finca familiar, els avis tenien vaques i porcs, i durant molts anys van treballar repartint la llet pel poble.
Aquests últims anys, han recuperat l’esplendor de la granja, i no satisfets amb això, treballen per tenir un producte propi i genuí. És per això que han construït una formatgeria on treballen cada dia elaborant formatges amb la llet del seu ramat.

FORMATGE DOÑA ENCARNACIÓN

Cunya de formatge curat de llet crua d’ovella.

FORMATGE MONTELARREINA SEMI CURAT

Cunya de formatge elaborat amb llet de vaca, cabra i ovella. Sabor suau però amb caràcter degut als 3 mesos de maduració.  Mantenir a temperatura ambient almenys mitja hora abans del seu consum per contribuir al desenvolupament del seu aroma. Resulta excel·lent com a aperitiu amb nous o raïm, pot acompanyar-se de vins negres joves i afruitats.

FORMATGE ROMERO FLOR DEL BREZO

Formatge curat elaborat amb llet crua d’ovella.  Recobert amb llar i romaní, li dona un aroma i sabor característic.

FORMATGE CALDERICO

Formatge curat elaborat amb llet cru d’ovella.

FORMATGE LLEUGERET

Cunya de Formatge tendre de cabra.

FORMATGE “DON LIGERO”

Formatge a tall, elaborat amb llet d’ovella pasteuritzada baix en sal i greix.

FORMATGE CADÍ

Formatge madurat de pasta premsada de color blanc ivori i escassos forats. Textura suau i cremosa. Gust suau.
Elaborat amb llet de vaca pasteuritzada procedent exclusivament de les nostres ramaderies del Pirineu (Alt Urgell-Cerdanya).