esca
Carnisseria Can Freixas
  • Comandes a domicili

QUI SÓM

UNA MICA DE HISTORIA

El 1952 Josep Freixas i la seva esposa Àngela Barrera, pagesos i ramaders de Fogars de Tordera, varen fundar la Carnisseria Xarcuteria Can Freixas, al carrer Sant Ramon de Tordera una empresa familiar dedicada a la venda de carns i l’elaboració embotits. Així doncs a Can Freixas fa més de seixanta anys que seguint fidelment el saber fer tradicional que ens varen ensenyar els nostres pares i avis. Perquè així podem obtenir els millors embotits amb el sabor i paladar tan característic de l’elaboració tradicional. La constant actualització de les nostres instal·lacions ens permet aplicar les més estrictes mesures higiènic-sanitàries, per preservar, intactes, les qualitats de les nostres carns i els nostres embotits.

PRODUCTES DE QUALITAT

Can Freixas escollim sempre les millors carns del mercat per oferir la màxima qualitat, la qualitat de la carn és la nostra raó de ser i respon al bon tracte que reben els animals durant la seva cria.

Som molt estrictes en l’origen de les carns que rebem, de les quals podem conèixer la procedència a partir dels certificats de traçabilitat que els nostres proveïdors ens faciliten. Sotmetem totes les nostres matèries primeres a controls de temperatura i visuals. Arriben a l’obrador de casa nostra canals senceres de porc, vedella, xai i cabrit així com pollastre, conill, guatlla, ànec i oca. Les treballem amb professionalitat satisfent els gustos i necessitats de la nostra clientela.