esca
Carnisseria Can Freixas
  • Comandes a domicili

XARCUTERIA

  • EMBOTIT CUIT
  • EMBOTIT CURAT
  • ALTRES CURATS
  • ALTRES EMBOTITS

Els embotits de Can Freixas són de màxima qualitat, artesanals i d’elaboració propia des de 1954.

Són els embotits que es couen prèviament (ja siguin bullits o fregits). Exemples en són: les llonganissetes, el botifarró negre, el blanc, el camot, la salsitxa de frankfurt, la carn-i-xulla, el blanquet i el blanc valencians, les botifarres blanques i negres, els paltrucs (o poltruc, poltrú, bull o bisbe) blanc o negre, la botifarra d’arròs o baldana, la baldana de sang, la botifarra de mondongo o de corder, el haggis escocès, etc.

A Can Freixas d’embotits cuits en tenim de totes les classes i maneres cumplint els dessitjos i necessitats de tots els nostres clients: peltruc blanc, peltruc negre, peltruc de foie, catalana, botifarrons de ceba, botifarra d’ou, botifarra de perol, botifarra blanca, botifarra negre i botifarra negra i blanca amb o sense llengua.

Són els embotits que es deixen assecar, penjats de canyes i es mengen crus. Per exemple: el fuet o l’espetec o petador, la secallona, la somalla, la llonganissa, el xoriço o xolís, el llom empapussat o llom embotit, la txistorra o xistorra basca, etc.

  • També hi ha embotits fumats, com el csabai hongarès, el kazy d’Àsia Central (carn de cavall, també pot ser curat a l’aire i sol).
  • Semi-fumats, com la mortadel·la, que és curada en salmorra i després fumada, el salami italià o el sudjuk o sucuk (pronunciat “sudjuk”) de Turquia, els Balcans, Armènia, l’Orient Mitjà i Àsia Central.
  • La sobrassada és un embotit curat i fermentat.

Demana més informació sobre embotits curats de Can Freixas

A Can Freixas som especialistes en carns des de 1954 per això també ens agrada comptar amb una gran varietat de productes a la seva disposició a través de les nostres marques d’elaborats produïts per els fabricants de la nostre confiança.

embotits can freixas

EMBOTIT TALLAT I ENVASSAT AL BUIT

Preparem embotit d’elaboració pròpia envassat al buit preparat per consumir quan ho necessitis, coneix totes les nostres especialitats.

formatge canfreixas tordera

FORMATGES

Tenim una gran varietat de formatges de les marques de la nostre confiança des de curats, de règim, rallat o baixos en greix i sal entre moltes altres varietats.

embotits can freixas

SAFATES D’EMBOTIT 

Podem preparar safates d’embotit per emportar quan vostè vulgui i de la forma que vostè ho desitgi només cal que es posi en contacte amb nosaltres.