esca
Carnisseria Can Freixas
 • Comandes a domicili

EMBOTIT CUIT

EMBOTIT CUIT

Embotits elaborats de manera artesanal, amb carn de primera qualitat sal i pebre, sense cap tipus d’additiu.

 • BOTIFARRA D’OU
 • BOTIFARRA DE PEROL
 • BOTIFARRA BLANCA
 • BOTIFARRA NEGRE O DE SANG
 • BOTIFARRA NEGRE i BLANCA AMB O SENSE LLENGUA
 • PELTRUC BLANC
 • PELTRUC NEGRE
 • PELTRUC DE FOIE
 • CATALANA
 • BOTIFARRONS DE CEBA
botifarra ou canfreixas

BOTIFARRA D’OU 

Tot i que originàriament era un embotit relacionat amb la festa del Carnaval i fet expressament per ser consumit en Dijous Gras, en els darrers anys el consum d’aquest producte del porc s’ha estès a tot l’any.

BOTIFARRA DE PEROL 

També anomenada botifarra de parracs. És un embotit cuit de porc que és típic de les comarques gironines i del Maresme. Rep el nom “del perol” ja que fa referència al recipient on es produeix la seva cocció.
botifarra blanca de canfreixas

BOTIFARRA BLANCA

També anomenada cueta, és un dels embotits cuits de porc més populars, apreciat pel seu sabor suau. Per fer-la s’utilitza retall magre de porc, sal i pebre, s’emboteix amb la tripa de porc, es lliga en forma d’anell i es fa coure a la caldera.
botifarra negre de canfreixas tordera

BOTIFARRA NEGRE O DE SANG

Embotit de porc cuit amb sang, que es fa a tot el territori. Era un dels últims embotits que es feia per la matança del porc, aprofitant la sang i les cotnes. A les cases més benestants s’hi afegien, també, carns més greixoses i, a les més pobres, s’elaborava bàsicament amb sang, alguna cotna i pa, s’elabora amb el budell prim, en la seva composició, es fa servir panxeta, cors, freixures, cotnes i sang de porc, sal i pebre.
botifarra amb o sense llengua canfreixas

BOTIFARRA AMB/SENSE LLENGUA

Botifarra mixta blanca i negre, s’elabora igual que la botifarra blanca i negra amb la peculiaritat que les tenim les dues juntes en una mateixa botifarra, per la part blanca s’utiliza retall magre de porc, sal i pebre, per la part negre es fa servir panxeta, cors, freixures, cotnes i sang de porc, sal i pebre. Tot seguit s’emboteix, es lliga, i es fa coure. La podem tenir amb o sense trossos sencers de llengua.
botifarrons canfreixas

BOTIFARRONS DE CEBA

Es tracta d’un embotit de porc cuit fet amb papada i sang de porc, ceba cuita, pa ratllat, sal i pebre., tot això acompanyat del seu punt just de pebre i aromàtic. La seva textura compacta i gelatinosa ajudarà que s’esmicoli amb facilitat en cuinar-la. Els botifarrons de ceba de Can Freixas són ideals per fer a la brasa.
peltruc blanc canfreixas

PELTRUC BLANC

Tècnicament molt similar a la botifarra, però més gruixut. Elaborat manualment el bull blanc és el més popular i també se’l coneix amb les denominacions de bisbe blanc, bufa, botifarra blanca gruixuda, peltruc o paltruc. Es tracta d’un embotit de porc fet amb retall magre picat amb trossos de llengua, cor i ventre amanit amb sal i pebre i embotit amb l’intestí gros.
peltruc negre canfreixas

PELTRUC NEGRE

És un embotit molst similar a la botifarra però més gruixut. Es tracta d’un embotit de porc fet amb sang, cotnes i panxeta picat amb trossos de llengua, cor i ventre amanit amb sal i pebre, elaborat manualment i embotit amb l’intestí gros. La sang li dóna el seu color característic grana fosc, amb una textura gelatinosa i elàstica que combina una pasta fina amb trossos de llengua, cor i ventre.
peltruc foie canfreixas

PELTRUC DE FOIE

És un embotit molt similar a la botifarra però el bull és més gruixut, elaborat manualment, s’emboteix en l’intestí gros del porc. Es tracta d’un embotit de porc fet amb retall magre picat amb trossos de foie. La combinació del peltruc amb la textura cremosa del foie i la condimentació equilibrada, li dóna un contrast de gustos i aromes extraordinari.
catalana canfreixas tordera

CATALANA

És un embotit gruixut i de dimensions i formes variables en funció del tipus de tripa utilitzada. Presenta un tall rosat i llis, només trencat a vegades per les taques fosques del pebre. La textura és tendra i melosa, i el sabor suau i aromàtic. S’elabora amb carn magra de vedella i porc, espècies, sal i pebre. *Aquest producte conté lactosa

Demana més informació sobre els nostres embotits cuits i no tels perdis!

ALTRES EMBOTITS CUITS

Embotits cuits no elaborats per Can Freixas.

jamon dulce canfreixas

“PERNIL DOLÇ” ERRE

Una deliciosa peça de porc que es treballa sencera de forma completament manual per part del personal expert en mètodes artesanals. La cocció es realitza en el propi envàs per afirmar el gust , l’aroma i la qualitat del pernil.

CUIXA DE GALL D’INDI  

Per a aquells que sempre opinen i diuen que la carn de gall d’indi és poc sucosa i insípida, els presentem aquesta “Cuixa de Gall d’indi” a punt per llescar.